GrafiekZomerCursussen

€ 375,-375,

Met tijd en ruimte voor onderzoek, verrassing, ontdekken en experiment. In kleiner gezelschap werk je aan je eigen route en heb je ook zicht op de werkprocessen van anderen. Voor de een een kennismaking, voor de ander verdieping of het maken van een klein, grafisch project. Voor die laatste bekijken en bespreken we wat je ideeën zijn en hoe deze vorm te geven. Per dag kijken we terug en plan je hoe je verder kunt en wilt. Een greep uit de mogelijkheden: linoleumsnede, houtsnede, droge naald, monotype, rubbing, sjabloneren, stempelen.
De kosten voor de cursus zijn inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers.

GrafiekZomerCursus I - 26, 27 en 28 juli, van 10.00 tot 16.00 uur

GrafiekZomer Cursus II - 23, 24 en 25 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur

Workshop op maat / Workshop made-to-measure

Rosita werd 60 en wilde er graag een memorabele dag van maken:  in één dag werden vele linodrukken, stempel en collage-werken op diverse soorten papier gemaakt. Een selectie uit de werken kwam in een 'Liber Amicorum', voor Rosita: een document.
Het boek werd door De Grafiekdrukkerij gemaakt, er is er maar één van. Vier of gedenk de belangrijke momenten, met bijzondere aandacht voor een fijne vriend(in), een jarige - verjaardagskado -, bronzen, zilveren, gouden huwelijksfeest, een familiedag. Of ter gelegenheid  van het vertrek van een collega, voor een jubilaris, of het vieren van een mijlplaal binnen de organisatie.
Neem contact op en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Het gehele jaar door mogelijk.

 

Celebrate the special and important moments in life: when Rosita became sixty, she wanted to make a memorable day out of it. With her friends she made in one day a lot of graphic works. A selection was binded in a 'Liber Amicorum', for Rosita: a document.
Think about occasions as a birthday, a wedding, special attention for a beloved one - family, friends- an anniversary, a colleague who leaves the company.

Contact us and we discuss your wishes and the possibilities. Throughout the year possible.