Workshop Linoleum en/of Hout

€115

Ontdek en probeer uit, deze twee hoogdruktechnieken. Linoleum communiceert direct in lijnen en vlakken middels de kleurinkten en de ‘fysieke’ weergave ervan in drukvorm.

Hout geeft een fijnzinniger afdruk, vanwege haar nerfstructuur. De principes zijn dezelfde, ook wat betreft de reductietechniek. Je kiest je eigen onderwerp(en), en ook of je beide technieken wilt leren kennen, of 1. Wat je ook kiest te gaan doen, er is ruimte voor onderzoek en verrassing! De kosten zijn inclusief materiaal, koffie, thee en koek.

Workshop Linoleum 

€115

Werk je ideeën uit in linoleumdruk, met meerdere drukgangen en kleuren inkt. De linoleumsnede heeft sterke communicatieve eigenschappen door de directheid van de techniek. Jij als maker bepaalt de nuances hierin door te ontdekken hoe je te werk kan en wilt gaan. Ik denk en kijk met je mee en begeleidt iedere deelnemer persoonlijk. Deze dag werk je met verschillende drukinkten, en leer je aanleggen en drukken op een van de drukpersen. 

De kosten zijn inclusief materiaal, koffie, thee en koek.

GrafiekZomerCursussen

€ 375,-375,

Met tijd en ruimte voor onderzoek, verrassing, ontdekken en experiment. In kleiner gezelschap werk je aan je eigen route en heb je ook zicht op de werkprocessen van anderen. Voor de een een kennismaking, voor de ander verdieping of het maken van een klein, grafisch project. Voor die laatste bekijken en bespreken we wat je ideeën zijn en hoe deze vorm te geven. Per dag kijken we terug en plan je hoe je verder kunt en wilt. Een greep uit de mogelijkheden: linoleumsnede, houtsnede, droge naald, monotype, rubbing, sjabloneren, stempelen.
De kosten voor de cursus zijn inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers.

GrafiekZomerCursus I - 26, 27 en 28 juli, van 10.00 tot 16.00 uur

GrafiekZomer Cursus II - 23, 24 en 25 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur

Workshop op maat / Workshop made-to-measure

Rosita werd 60 en wilde er graag een memorabele dag van maken:  in één dag werden vele linodrukken, stempel en collage-werken op diverse soorten papier gemaakt. Een selectie uit de werken kwam in een 'Liber Amicorum', voor Rosita: een document.
Het boek werd door De Grafiekdrukkerij gemaakt, er is er maar één van. Vier of gedenk de belangrijke momenten, met bijzondere aandacht voor een fijne vriend(in), een jarige - verjaardagskado -, bronzen, zilveren, gouden huwelijksfeest, een familiedag. Of ter gelegenheid  van het vertrek van een collega, voor een jubilaris, of het vieren van een mijlplaal binnen de organisatie.
Neem contact op en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Het gehele jaar door mogelijk.

 

Celebrate the special and important moments in life: when Rosita became sixty, she wanted to make a memorable day out of it. With her friends she made in one day a lot of graphic works. A selection was binded in a 'Liber Amicorum', for Rosita: a document.
Think about occasions as a birthday, a wedding, special attention for a beloved one - family, friends- an anniversary, a colleague who leaves the company.

Contact us and we discuss your wishes and the possibilities. Throughout the year possible.